Моите Ваканции в България Български English Francais Russian
 
Начало Апартаменти Намерете Ни Развлечения Контакти

Добре Дошли в Несебър

Старият Несебър е малък полуостров на Българското Черноморско крайбрежие. Известен като един от най-старите градове в Европа, днес Несебър е обявен за исторически паметник под егидата на ЮНЕСКО. Несебър датира от 2-ри век преди Христа, когато тракийски рибари се установяват на това място основавайки малко рибарско селце наречено Менабрия. През следващите векове, градът преживява бурно стопанско развитие под културното влияние на редуващи се етноси, които владеят града през вековете. Така Несебър става поетапно Елински полис, Римска колония, Византийска крепост и от 812 година след Христа става част от България, когато Хан Крум го присъединява към Първото Бългаско Царство под името Несебър. Несебър е уникален с многото църкви, запазените крепостни стени и културни паметници от времето на Византия и епохaтa на Първото и Второто Българско Царство, както и от времето на Националното Възраждане. Днес Несебър е едно от най-привлекателните места за почивка по Българското Черноморие. Съчетанието от историческите забележителности на Стария Град и модерния облик на Новия Град, прекрасните плажове и романтичните ресторанти с вкусна храна, както и близостта на Слънчев Бряг известен с ултра модерните барове и дискотеки, превръщат Несебър в особено привлекателно място за всеки турист.

Жоли Аква Парк

Жоли Аква Парк (Jolly Aqua Park) е частен почивен комплекс разположен близо до Южния Плаж на Несебър известен с кристално чистата морска вода и прекрасен въздух. Плажовете на Несебър се считат за едни от най-добрите по цялото Черноморско Крайбрежие заради широката плажна ивица от фин златист пясък и естествени пясъчни дюни простираща се между Стария Град и село Равда. Жоли Аква Парк се намира само на 700 метра от плажа и на 250 м от Аквапарк Несебър - най-големият аквапарк във България. Комплексът се състои от две 4-ри етажни жилищни сгради съобразани с най-високите жилищни стандарти. Жоли Аква Парк предоставя 24-часова охрана и е едно прекрасно и спокойно място за почивка, което се намира на 10 минутна разходка от плажа и Ви избавя от шума на пренаселената първа линия. Комплексът разполага с прекрасен басейн с отделна детска секция. За любителите на по-динамичен живот, Слънчев Бряг е само на 3 км със своите многобройни барове и дискотеки.

Вижте Снимки от Жоли Аква Парк >>

Апартаменти Намерете Ни Развлечения Контакти

Нашата Оферта

Ние продаваме нови и комфортни апартаменти в комплекс Жоли Аква Парк, Несебър. Нашите апартаменти са просторни, модерно мебелирани и предлагат цялостно обзавеждане с модерна и функционална кухня снабдена с всички електроуреди и климатик. Всеки апартамент е подсигурено с паркомясто. Тук ще намерите уют и комфорт предразполагащи за една чудесна ваканция на море!

Говорете с нас тук >>     Моят статус

Местоположение

Комплексът се намира на 21 км от Международното Летище в Бургас, на 4 км от Стария Несебър и на 2 км от Слънчев Бряг. Най-близкият плаж е на 700 м, а Аква Парк Несебър е само на 250 м разстояние.

Виж Жоли Аква Парк на Google Maps >>

Полезна Информация

Click for Burgas, Bulgaria Forecast

Град Бургас, България >>
Летище Бургас, България >>
Град Варна, България >>
Летище Варна, България >>
Аква Парк Несебър >>
Аква Парк Слънчев Бряг >>
Посетете Несебър >>

Copyright © 2012 MyBgVacations.com